vineri, 26 martie 2010

MF PAY vă plăteşte facturile!

Datorită doamnei DIS şi Junior Achievement Romania (JAR), am asistat ieri la o prezentare a 4 tineri curajosi, studenţi în anul I la Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti.

Cei 4 tineri, împreună cu un reprezentant al BCR şi un reprezentant JAR, ne-au vorbit despre afacerea pe care vor s-o pună pe picioare şi care este, deocamdată, în fază de proiect. Destul de avansat, de altfel, proiectul fiind înscris cu şanse de reuşită în programul-concurs de idei de afaceri start-business.ro.

Compania pe care cei 4 au înfiinţat-o (mai degrabă virtual, ea urmînd să lucreze şi să-şi ruleze capitalul printr-un cont JAR) se numeşte MF PAY, este o firmă de servicii şi se adresează persoanelor în vîrstă, cu dizabilităţi fizice sau cu un program încărcat, serviciile oferite referindu-se la plata facturilor sau cumpărarea unor produse (contra comision) de către reprezentanţii firmei, pentru aceste persoane care nu se pot descurca singure, din diferite motive. De exemplu, pentru 20 lei/lună, aveţi 5 facturi plătite, fără să vă mai deplasaţi şi să staţi la cozi.

Dacă vă interesează şi/sau vreţi să le deveniţi clienţi, contactaţi-i! Pe mine m-au convins!

Date de contact:

Tel: 0760391897, 0729032055
E-mail: mike_from_cl@yahoo.com, ciobanuflorin09@yahoo.com