vineri, 26 martie 2010

MF PAY vă plăteşte facturile!

Datorită doamnei DIS şi Junior Achievement Romania (JAR), am asistat ieri la o prezentare a 4 tineri curajosi, studenţi în anul I la Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti.

Cei 4 tineri, împreună cu un reprezentant al BCR şi un reprezentant JAR, ne-au vorbit despre afacerea pe care vor s-o pună pe picioare şi care este, deocamdată, în fază de proiect. Destul de avansat, de altfel, proiectul fiind înscris cu şanse de reuşită în programul-concurs de idei de afaceri start-business.ro.

Compania pe care cei 4 au înfiinţat-o (mai degrabă virtual, ea urmînd să lucreze şi să-şi ruleze capitalul printr-un cont JAR) se numeşte MF PAY, este o firmă de servicii şi se adresează persoanelor în vîrstă, cu dizabilităţi fizice sau cu un program încărcat, serviciile oferite referindu-se la plata facturilor sau cumpărarea unor produse (contra comision) de către reprezentanţii firmei, pentru aceste persoane care nu se pot descurca singure, din diferite motive. De exemplu, pentru 20 lei/lună, aveţi 5 facturi plătite, fără să vă mai deplasaţi şi să staţi la cozi.

Dacă vă interesează şi/sau vreţi să le deveniţi clienţi, contactaţi-i! Pe mine m-au convins!

Date de contact:

Tel: 0760391897, 0729032055
E-mail: mike_from_cl@yahoo.com, ciobanuflorin09@yahoo.com

3 comentarii:

Ghita Alexandru Mihai spunea...

Salut! Sunt Mihai, unul dintre membrii companiei MF Pay. Multumim pentru promovare! Datele de contact alea companiei sunt, alaturi de cele de mai sus, cu precizarea ca e-mail corect este ciobanuflorin09@yahoo.com
Tel: 0729032055
E-mail: mike_from_cl@yahoo.com

caramica spunea...

multumim si noi. mult succes!

Florin spunea...

salut! sunt Florin, managerul companiei MF PAY. Multumim pentru promovare, si doresc sa ne deveniti ca partener sau ca si colaborator.
Inca o data multumesc pentru promovare.